Jag åt cocetterna tillsammans med en skål yoghurt med granola, blåbär och varma hallon |
Recept till två minigrytor
6 skogschampioner, en näve spenat, 2 msk vispgrädde, 2 msk riven parmesanost, 2 ägg samt salt, peppar och lite paprikapulver.
Sätt ugnen på 200 grader. Ställ in en form i ugnen med vatten i, där ska formarna sedan ställas så se till att vattnet inte går högre upp än kanten på formarna.
Skiva championerna tunt och stek i smör tillsammans med spenat. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Fördela i formarna, häll 1 msk grädde ovanpå och riv i parmesan. Knäck försiktigt varsitt ägg i formarna. Salta och peppra. Ställ in formarna i vattenbadet och grädda ca 10 minuter, vitan ska stelna. Toppa gärna med lite färska örter och servera gärna med bröd.
De kan även ätas med en god smoothie för en komplett frukost! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar